A Travellerspoint blog

Day 68

Great breakfast at hotel, wind against us practically the whole day, didn't come as far as we hoped, but found a fabulous tent site 🙂

Dro fra Tromsø seint, litt trege med oppstart når ikke noe godt eller kjent er i nær vent😔
Fjorden opp var lang og strøm imot. På enden ved fyret la vi oss to timers tid for å vente på bedre vind forhold. Det er akkurat som om armene blir gele fortere og fortere 🙄. Kommet oss i gang igjen så vi et havørn par som bare forflyttet seg noen hundrede meter hver gang vi nærmet oss, majestetiske å se og med et blikk som forteller deg at de ikke akkurat er å tulle med. Etter 22,1 km stoppet vi på den perfekte teltplassen, lett å få kajakkene opp, vandret flate for teltet, flott bord og benk til mat laging og inntak og en fantstisk utsikt mot Nordlenangen (dit vi skal i morgen). Vi fikk også vinket til Hurtigruten.
I teltet og soveposene ser vi at været snur og blir dårligere fra fredag. Det gjør at vi vurderer om vi vil ligge tre dager på vent for å komme oss over Loppa havet eller om det finnes andre lettere alternativer. Morgen dagen vil fortelle oss hva som er beste løsning.

Posted by Berglene 19:08

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Så fint bilde av deg Ilene. Ja, nå blir vær og vind ekstra viktig å ha til deres fordel. Ser på kartet at strekker rundt halvøyen ved Lopphavet ligner litt på Stadt. Og at dere har lagt ei rute inn til Alteide Camping 👍😀. Bergliot, ikke rart at armene føles litt gele-aktig. Tenk hvor mange padletak du har tatt 👏. Astrid S.

by Astrid Sirnes

Tre dager på vent høres ut som en god plan !

by Fløytebestemor

Sikkert lurt å ta det med ro og la armene og sjelene hvile ❤️ Vi følger spent med!

by Elisabeth

Tusen takk alle sammen! Mye vind og bølger i dag, helt ok å hvile oss inne i teltet 🙂 Det er kjekt at Benjamin kan hente og kjøre oss over Alteide. Vi teller ned dagene!

by Berglene

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Login