A Travellerspoint blog

Day 75

Alarm rang at 4:00am. Need to pass Kvalsund bridge during low tide. Take down tent for last time, fight the mosquitoes, pack the boats for the last time. Here we come Idabu! Fantastic to see Silas, Magni, Kristin, Marit, Logan and Jeff waiting for us!!!

Ring ring kl 04, forsøker å få øynene opp og starter nedpakking av telt for siste gang på turen. Vi er litt underlig til sinns; ikke mer telt og ikke mer mat på Trianglen gassbrenner. Lite strøm på solsellepanelene de siste dagene men GPS og mobiler klarte å bli ladet for siste etappe. Småregn og lavt skydekke men det gjør ingenting i dag. En nise svømte litt rundt og leitet etter mat, fiske spratt og ternene virret rundt oss. Ilene fikk en særlig hilsen pladask på padlehatten, ikke så fornøyd men godt tegn på lykke 😁. Regndråpene har mange måter å møte vannet på, grytidlig i dag på det flate vannet lagde dråpene bobler som sto lenge før de spratt, som champagne mottakelse på de siste kilometerne. Da vi så Kvalsund bro vekket vi hyttefolkene for å gi beskjed om ankomst 😁 for vi har gledet oss til pizza 🍕og champagne 🍾i flere uker. Farten under brua gikk bra og vi fikk i oss litt kvikklunsj kl 07.
Altid strøm i sundet så vi kunne ikke ligge lenge før vi ble dratt feil vei. Kurs mot Repparfjorden som er lang, ble synging, latter og mye husker du «det og det» på turen. I tett tåke padlet vi mot Fægfjordholmen som var helt lilla av geitrams. Rundet neset og der kunne vi skimte ankomst stedet 😁😁. Vi ble tatt godt imot av Magni, Logan, Jeff som kom med pizza og champagne. Oldebarnet Silas, Kristin og Marit med kaker og boller. Flagg og fløyte.
VI KLARTE DET ❤️

Posted by Berglene 09:20

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Siste padledag etter 74 dager på tur. Litt vemodig men for en følelse det må ha vært for dere å ha klart det. Gratulerer Bergliot og Ilene. Astrid S.

by Astrid sirnes

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Login