A Travellerspoint blog

Day 14

Up early and kayaking already 5:00 am. Saw seals, otters, dolphins and eagles. Paddled 33 kilometers, but didn't reach Odd's house. Got too tired and are in the tent listening to pouring rain.

Tidlig opp og i kajakkene kl 05. Takk for lån av naust Lars! Flott vær helt frem til Lepsøybrua, derfra noe tøft sjø.
Vi klarte 33 km men kom ikke frem til Ilene sin kollegas far, Odd, på Midøya, det var leit. Vi har slått opp telt på Kyrkjeberget slitne og ømme i armene.
På turen så vi en flokk niser, en havørn som så ut til å ha hvit hode, en oter travelt opptatt med å spise, en nysgjerrig sel som fulgte oss litt, og på teltplassen fløy en havsule forbi. Vi fikk hagel og styrtregn som danset på vannoverflaten og lignet på små krystallkuler. Masse å se som gjør padlingen lettere 😊
Vel inne i teltet og hører regnet plaske ned på teltduken, da er det godt med varm sovepose, Ilene sin latter da vi begge har fått putesveis på våre nå 2,5cm lange hår 🤣. Det går bra med oss.

Posted by Berglene 11:30

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Hvilket eventyr! Snart Hustadvika og Atlanterhavsveien til Averøya, min barndoms sommerferier, med fisketurer utenfor Honningsøya mot Hestskjæret fyr
Trine

by Trine

Tøffinger! Lurt å hvile når dete eg slitne. Stå på, jenter!!!
Klem fra sapfonikerne i Øystese 🥰

by efarside

Det hørtes ut som en svært variert padletur og været skifter fort. Dere er dyktige....og vi skal høre på radio i morgen tidlig 😁

by Astrid Sirnes

Hei Trine, Elisabeth, og Astrid! Tror vi skal forbi Hustadvika på tirsdag. Skal tenke på deg, Trine, når vi er i nærheten av din barndoms sommerferier 🙂 Håper det går bra med Sapfonia i Øystese! Sitter i telt nå og venter på å bli intervjuet på "opptur"

by Berglene

God morgen i teltet! Hørte nettopp intervjuet på Opptur! Veldig bra og jeg følte meg listolt som har så tøffe og spreke venninner! Håper regnet gir seg og at dere får nok en fin padledag! Lurer litt på hvordan dere kobler kajakkene sammen i ruskevær?

by Bente

Hørte supert intervju på radioen i dag med to knallspreke oldemødre! Håper regnet har gitt seg og at dere får en fin padletur videre. Frank og jeg overnattet på Stokkøya for noen år tilbake. Artig hotell og koselig restaurant helt nede i fjæra. Anbefales! God padlings videre til dere fra en imponert Bente.

by Bente

Så moro å høre dere «live» på radioen - og Ilene sine ord til inspirasjon: hvis ingen ler av drømmene dine, drømmer du ikke stort nok 🌟

by Heilo

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Login