A Travellerspoint blog

Day 42

The first trip in the morning went very well, found a nice place for the tent. The second trip in the late afternoon started well, then suddenly the current was against us. Couldn't reach our planned destination, but got to land and put up the tent.

Turen fra Brønnøysund startet kl 06 i tåke og lett bris. Turen gikk la vi mellom de små øyene til enden av neset hvor vi så krysset over mot Hamnøya og kom tett på teltplassen vi hadde sett på Google 😊. Tåken gjorde at vi ikke så øya Ylvingen. Ca 22 Km.
Fikk laget mat og så sove men det var ikke lett, teltet var som en badstue. Kl 15.30 la vi ut på andre økten. Raste avgårde langs Hamnøya, krysset og kom over til Mindlandet. Vi kunne se de Syv Søstre, fint vær, en seistim lagde en lang fin bølge mot oss, havhesten travel med å danke mat til ungene, og en flokk niser fulgte oss første delen av Mindlandet. Den rene idyll og vi lot oss friste, la oss styre rett mot Tjøtta. Det var et bedrøvelig valg; starten gikk bra, så flyttet vi oss nesten ikke frem men kun sidelangs ut mot alle småøyene. Vi forsøkte å endre kurs, ta hardere i men intet hjalp. Stemningen heller laber jo lengre vekk Tjøtta ble. Til slutt måtte vi kapitulere og padle rett inn mot Mindlandet igjen. Forferdelig slitne fikk vi teltet hos noen som hadde fulgt oss fra stranden og viste hva det innebar. Kilometerstanden ble jo litt men mer frem og tilbake sidelengs 🤪. Vi prøver en ny vri i morgen.

Posted by Berglene 13:30

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Da jeg så på kartet som viser hvor dere har padlet,skjønte jeg at noe gjorde at dere måtte snu og padle tilbake. Var d strømmen som endra seg? Astrid S

by Astrid Sirnes

Vi var ikke klar over at strømmen som dro oss vestover på fjorden var så sterk. Håpet på at tidevannet skulle dra oss nordover...en tøff økt!

by Berglene

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Login