A Travellerspoint blog

Day 43

The day started with a follow-up radio interview. Then the morning tough paddle, used lots of energy. Rested in the afternoon and had a fantastic evening trip!

Tanken var å starte kl 03 men vi var helt utslitte etter første forsøk å komme til Tjøtta og bestemte oss for å ta intervjuet med Opptur kl 07:30 først.
Andre forsøk til Tjøtta lyktes med mye hard innsats. Slitne tok vi første stopp på en fin teltplass på sørsiden etter kun 7,8km. Været ble bare bedre og bedre og teltet som en badstue så vi fikk vårt første sjøbad på turen 😁. Av en eller annen grunn har vi ennå ikke funnet ut det med parkering av kajakkene mellom turene 🤪bilde taler for seg selv. I strålende finvær nærmet vi oss Peder Dass sitt nydelige hjemsted. Utrolig vakkert og vi har på turen sett De Syv Søstre fra alle kanter. Jeg ble veldig glad når vi så en liten rund klump ligge godt nede i vannet 😁 en søt enslig lundefugl 😁. Ørn og niser, sol og varme en oppmuntrende avslutning på dagen og straks mer motiverte. Nå zzzz

Posted by Berglene 21:17

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Det du skriver gir meg tårer i øynene.....for en dag det må ha vært! Varme tanker fra meg. Sov godt.

by Fløytebestemor

Vi hørte dere på Opptur på radio, veldig kjekt. Dere er også blitt erfarne når det gjelder å snakke på radio 👍.
Ser på kartet nå at dere nærmer dere Sandnessjøen. Nyt sommer og medstrøm. Astrid S

by Astrid Sirnes

Fint at det går an å høre radioen på opptak. SÅ tidlig var nemlig ikke vi våkne! Men tidlig i seng og tidlig opp inspirerer med tanke på vår tur!

by Elisabeth

Ja Gro, for en dag! Kjekt at Opptur hmvil gjerne snakke med oss flere ganger 🙂

by Berglene

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Login