A Travellerspoint blog

Day 44

A tough day with strong headwinds-so we didn't make much headway! Happy to see many puffins in the sea! Found a good tent-site before even more winds were forecast. But, the sea is perfectly still and we are too tired to pack up the boats again...

Ring ring merkelig lyd, tid for padling? Mye motvind minst 4m/s de første 6 km gikk på to timer huff for et slit, men vi padlet inn i en liten lundefugl koloni utrolig artig å se. På stranden i Sandnessjøen møtte vi kjente fra teltplassen på Mindlandet. Hun fortalte at alle der hadde lyttet til oss på radioen 😊 koselig det. Søndag så alt var stengt. Vi ordnet oss egen mat på stranden og bestemte oss for å krysse over mot Fagervika. Du verden som vinden ønsket å blåse og ruske i vårt hår, og ettersom det fortsatt er veldig kort ble blåsten tilsvarende sterk 🤪. Som om det ikke var nok så var det nærmest som å ligge dokk i Singapor så mange skip, ferger og hurtigbåter akkurat her hvor vi var. Det ble noen strevsomme 8km.
Lykken er en god teltplass. Jeg brukte fiskestangen for første gang, to torsk og en sei. Livet er ikke så verst. Evige optimister som håper på godvær i morgen og fikk god motiverende støtte fra Astrid om vind og vær 😁.

Posted by Berglene 19:35

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Alt er godt som ender godt! Gratulerer med fiskelykken!!

by Fløytebestemor

Håper fisken smakte! God tur videre i dag <3.

by Elisabeth

Endelig kom sommeren og litt tid til å fylle på fra ferskvaredisken dere befinner dere i 😃 Håper vinden snur - det ser lovende ut i dagene som kommer ☀️😎

by Heiflo

Fiske middagen som Bergliot laget var såååå nydelig!!! Kunne ikke blitt ferskere 😀

by Berglene

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Login