A Travellerspoint blog

Day 46

Warmest day yet. Had a nice chat with the camping owner and with some bicyclists at the local Thai restaurant. Short paddle because of sudden wind. Crash landed on a nice beach, talked to locals, put up the tent for the night.

Sov lenge, sein frokost og slappet av i sommerværet. Kjempe hyggelig vert på campingen som fortalte oss om stedet. Vi padlet noen kilometer ned fjorden og spiste thai mat. Kjente igjen et par som syklet fra en camping. De var på vei til Nordkapp så vi inviterte de til å benytte hytten vår når de syklet forbi. Vi spurte hvordan de skulle komme hjem igjen og foreslo å bytte farkost 😊. Etter middagen padlet vi ut i noenlunde vær som etter en liten økt bare ble verre. Vi krasjlandet på en strand og fikk hjelp av snille hytte folk til å bære. Nå i teltet, kun 11 km og ikke fornøyde med værmeldingen som viste helt andre bølger og vind. Tror også vi er slitne i kropp og sjel denne 46 dagen på tur.

Posted by Berglene 20:55

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Tenk, 46 dager på tur, og de fleste i kajakken. Ikke rart at dere kjenner det....både fysisk og mentalt.
Fint at dere fant ei ok øy til å slå opp teltet på når vær og bølger var imot dere. Og denne gang hyggelige hyttefolk. Astrid S

by Astrid Sirnes

Ja, utrolig å tenke på at det har gått 46 dager! De aller fleste som vi har truffet på vei har vært utrolig hyggelige 🙂

by Berglene

Ojjj, for en dag! Det står respekt av 46 dager i kajakk, altså, selv om noen av dem har vært hviledager. Tar dere syklene tilbake DÅNER jeg!!!

by Elisabeth

🤣

by Berglene

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Login