A Travellerspoint blog

Day 48

We woke up to the sound of the calves licking the kayaks and hiding our gloves. We finally managed to sneak away and had a wonderful day of paddling up to Åmnes. Beautiful mountains and glaciers, good weather.

Dunkklunk dunkklunk 🙄kajakkene på tur? Nei de fem kalvene sto og sleikte kajakkene rene 🤪 og hadde suttet godt på Ilene sine hansker som de lekte gjømsel med. Vi spiste frokost ute på en øy for å få fred og måtte snike oss frem for å ta kajakkene ut i sjøen huff huff. Fint vær og når vi rundet Rangsundøya så vi tigeren ligge på lur på Rødøya. I ettermiddags brisen stoppet vi på toppen av Renga og bestilte hytte m/ all inclusive dvs dusj, toalett, sengeklær og håndklær 😁 den rene luksus.
Krysningene gikk veldig bra, været nydelig selv om det var både mot- vind og strøm, så vi la ruten litt direkte. Utrolig vakkert å se Svartisen i fjorden mellom Vågaholmen og Åmnøya. Nydelig stille sjø og vakker sol ned/opp det siste stykke inn til campingen. Både lunde, teiste og lomvi så vi og fiske stimer som kokte slik at måsen og terna hadde det særdeles travelt. Slitne men veldig fornøyde ved dagens slutt på 35 km.

Posted by Berglene 08:52

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Hørtes virkelig ut som en av de bedre dagene og bildene forteller sitt. Så herlig med hytte der alt er inkludert...nyt og sov godt. Astrid S.

by Astrid Sirnes

Så dere tiger?? Vi tror dere så Rødøyløva! Hvis ikke tigeren har tatt over🤗
Fint for dere med litt» luksus»

by Kari Smevik

Det var kjempefint å sove i hytten! Ja, det måtte ha vært Rødøyløva...visste ikke om den før...syntes det så ut som en tiger 🤣

by Berglene

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Login